Om Oss på Glassmaskiner.nu

Om oss på Glassmaskiner

När man haft en härlig dag och solen ligger på, vad passar då bättre än att äta glass ute på terassen eller i trädgården med nära och kära?

Vi tycker precis som många andra att en god glass verkligen kan förgylla livet. Ofta har man dock dålig koll på vad glassen man köper faktiskt innehåller och hur den tillverkats.

Efter att ha käkat lite för många dåliga glassar under sommaren 2019 så började jag se om man inte skulle kunna göra sin egen glass. För med en egen glassmaskin så får man ju full kontroll över dessa element. Dessutom är det ju roligt att kunna göra egen glass, det blir lite som att baka eller laga någon god paradrätt i köket.

Jag som ligger bakom sajten heter Johan och vill nu dela med mig av de aspekter och saker som jag kikade på innan jag köpte min första glassmaskin under hösten 2019. Glassmaskinsmarknaden kan vara något av en djungel, så med vår omfattande guide om glassmaskiner hoppas jag kunna hjälpa dig att hitta rätt inför. Spana in startsidan för att hitta vår stora guide (+6000 ord) om hur du väljer rätt glassmaskin för just dina behov.

Allt gott,

Johan

Kontakta oss på Glassmaskiner.nu

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss via kontaktforumläret nedan. Vi återkommer till dig innan glassen hinner smälta!

Ange ditt namn
Ange din epost

Samarbetspartners

Brunutansol.info – Glass hör sommaren till och så gör även en vacker solbränna. Här i Sverige skiner dock inte solen så ofta och då kan man behöva förbättra sin solbränna. Med en bra brun utan sol kan din hud får en vacker solkysst nyans.

Kaffekvarn.net – På kaffekvarn.net skrivet man om de bästa kaffekvarnarna. Här finns ett utförligt test med produktbeskrivningar och även tips om hur du brygger riktigt gott kaffe.