Om Oss på Glassmaskiner.nu

Om oss på Glassmaskiner

När man haft en härlig dag och solen ligger på, vad passar då bättre än att äta glass ute på terassen eller i trädgården med nära och kära?

Vi tycker precis som många andra att en god glass verkligen kan förgylla livet. Ofta har man dock dålig koll på vad glassen man köper faktiskt innehåller och hur den tillverkats.

Efter att ha käkat lite för många dåliga glassar under sommaren 2019 så började jag se om man inte skulle kunna göra sin egen glass. För med en egen glassmaskin så får man ju full kontroll över dessa element. Dessutom är det ju roligt att kunna göra egen glass, det blir lite som att baka eller laga någon god paradrätt i köket.

Jag som ligger bakom sajten heter Johan och vill nu dela med mig av de aspekter och saker som jag kikade på innan jag köpte min första glassmaskin under hösten 2019. Glassmaskinsmarknaden kan vara något av en djungel, så med vår omfattande guide om glassmaskiner hoppas jag kunna hjälpa dig att hitta rätt inför. Spana in startsidan för att hitta vår stora guide (+6000 ord) om hur du väljer rätt glassmaskin för just dina behov.

Allt gott,

Johan

Kontakta oss på Glassmaskiner.nu

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss via kontaktforumläret nedan. Vi återkommer till dig innan glassen hinner smälta!

Vi på Glassmaskiner.nu hyr INTE ut några glassmaskiner, vi ger endast tips om vilka du kan köpa privat. Är du intresserad av att hyra glassmaskin eller mjukglassmaskin, rekommenderar vi att du tar kontakt med våra kompisar på Glasskalas.se