Black Friday Glassmaskin 2024 – Black Week

Black Friday glassmaskin 2022 - billig glassmaskin under Black Week

Black Friday glassmaskin är årets största shopping- och readagar med statistiskt stora prissänkningar på bland annat glassmaskiner och annan elektronik. Black Friday tillsammans med Cyber Monday är starten på julhandeln och infaller i år den 24 november 2023.

Nedan hittar du länkar till våra populära guider om de bästa glassprodukterna:

Black Friday Glassmaskiner 2024

Vad är då egentligen skillnaden mellan Black Friday och Black Week? Black Friday är fortfarande den största shoppingdagen på året och växer för varje år som går. Men Black Friday är en relativt kort period med endast 24-timmars försäljning. Det innebär att butikerna måste konkurrera stenhårt för att locka till sig kunder under dessa 24 timmar. Det har gjort det både svårt och dyrt för butikerna att nå ut till potentiella kunder.

De senaste åren har många butiker påbörjat sin Black Friday rea några dagar tidigare det egentliga datumet. Detta har ökat butikernas möjligheter att nå ut till sina kunder och få fler att handla i deras butiker. Därför har man valt att kalla denna shopping intensiva vecka för Black Week.

Måndagen efter Black Friday kallas Cyber Monday. Från början var det readagen alla e-handlares svar på de fysiska butikernas Black Friday men idag har gränserna suddats ut och du kan hitta bra priser i både fysiska butiker och på nätet under Cyber Monday.

Black Friday 2024 – Varför du ska köpa din glassmaskin via Glassmaskiner.nu

När Black Friday väl drar igång är det lätt att luras till spontanköp. Se till att planera dina inköp i god tid och skaffa dig den bästa informationen så du kan hitta de bästa erbjudandena och undvika de dåliga. Här följer tre viktiga tips för hur du shoppar smart under Black Friday:

  1. Var nog med att jämföra priser hos flera butiker, fördelen med oss på Glassmaskiner.nu är att vi gör det åt dig och priserna du ser är alltid de bästa online just nu.
  2. Läs på om varan så att du inte upptäcker efter ett tag att den inte passar dig. Här är ytterligare en fördel att handla via Glassmaskiner.nu. I vår stora guide om glassmaskiner och mjukglassmaskiner går vi igenom produkterna och listar för- och nackdelar och hur du hittar en glassmaskin som passar just dig.
  3. Köp från ansedda butiker med bra villkor och garanti på produkten. Vi vet alla att även om du köper en bra produkt så kan det hända att den går sönder. Alla butiker vi samarbetar med på Glassmaskiner.nu har bra villkor och är Svenska eller nordiska företag.

Om Black Week

Under Black Week 2020 slog shoppinghögtiden alla tidigare rekord. Jämfört med 2019 steg den totala försäljningen med hela 41%! Vi tror att 2021 kommer slå alla tidigare rekord och har redan nu börjat ladda inför ett hektisk shopping vecka.

Vi på Glassmaskiner.nu kommer lista de bästa Black Friday glassmaskin erbjudandena när det väl är dags. Tills dess listar vi olika butiker som kommer ha någon form av Black Friday rea. Glöm inte att spara denna sida i dina favoriter så du kan komma tillbaka hit för att ta del av de bästa priserna på glassmaskiner. Fram till Black Friday får du hålla till godo med vår lista med glassmaskiner på rea. Här listar vi glassmaskiner som just nu kan köpas till minst 10%.

FAQ Black Friday glassmaskin – Vanliga frågor och svar

Vilka butiker har Black Friday?

Nästan alla butiker har extra erbjudanden under Black Friday, både online och i fysiska butiker.

Kan man lita på att Black Friday priser är billigare?

Tidigare har många butiker höjt sina priser innan rean för att hävda att de har stor rea. Från 1/9 är det nu krav på att butiken måste ange det tidigare pris som varit det lägsta pris på varan för produkten under de senaste 30 dagarna före prissänkningen.

Var kan man hitta Black Friday priser på glassmaskiner?

Vi på Glassmaskiner.nu visar alltid bästa pris för produkten och samarbetar med många av de största butikerna. Därför hittar du alltid produkterna till bäst pris hos oss och under Black Friday ger vi dig dessutom de glassmaskiner som är extra nedsatta.