Om Oss

Glassmaskiner

När man haft en härlig dag och solen ligger på, vad passar då bättre än att äta glass ute på terassen eller i trädgården med nära och kära?

Vi tycker precis som många andra att en god glass verkligen kan förgylla livet. Ofta har man dock dålig koll på vad glassen man köper faktiskt innehåller och hur den tillverkats.

Efter att ha käkat lite för många dåliga glassar under sommaren 2019 så började jag se om man inte skulle kunna göra sin egen glass. För med en egen glassmaskin så får man ju full kontroll över dessa element. Dessutom är det ju roligt att kunna göra egen glass, det blir lite som att baka eller laga någon god paradrätt i köket.

Jag som ligger bakom sajten heter Alex och vill nu dela med mig av de aspekter och saker som jag kikade på innan jag köpte min första glassmaskin under hösten 2019. Glassmaskinsmarknaden kan vara något av en djungel, så en redig guide om glassmaskiner hoppas jag ska kunna hjälpa dig att hitta rätt. Spana in startsidan för att hitta vår stora guide (+3400 ord) om hur du väljer rätt glassmaskin för just dina behov.

Allt gott,

Alex

Länk till vår affiliatepartner, Webbhallen